Kidde säkerhetsbutik
Till korgen/kassan
0 Produkt(er)
0,00 kr
Om Kidde

Kidde Sweden AB har sitt ursprung i anrika Svenska Tempus som har tillverkat brandskyddsprodukter i snart 100 år. Vi har huvudkontor i Solna utanför Stockholm och finns vi runt om i landet med 6 st regionskontor och 2 st distributionslager. 

Vi är en helhetsleverantör av brandsäkerhetstjänster och brandskyddsprodukter till främst företag kommuner landsting och organisationer. Försäljingen sker under kända varumärken som KIDDE TEMPUS ANGUS och ARGONITE.

Hemsida: www.kidde.se

 

Våra ägare Firesafe

Norskägda Firesafe fortsätter sin nordiska tillväxt genom förvärvet av svenska Kidde Sweden AB och dess finska dotterbolag Kidde Finland OY. 

Genom expansionen i produkt och serviceportföljen stärker förvärvet ytterligare Firesafes position som det ledande brandskyddsföretaget i Norden.Firesafe är det största företaget inom passivt brandskydd i Skandinavien och en av Norges ledande företag inom brandskydd och brandkonsulttjänster. Företaget har kontor i de flesta större städer i Norge. Företaget har även kontor i Köpenhamn och Århus i Danmark och Stockholm och Lund i Sverige. Firesafe grundades 1981 och har cirka 500 anställda och en årlig omsättning på 620 MNOK. Firesafes huvudkontor ligger i Oslo Norge.

 

Läs gärna mer på:

www.firesafe.se

www.firesafe.no

Skumsläckare 6 liter, Redo 60 SS
449,00 Kr
699,00